TIL SALGS

Vi har flere egne boliger og hytter til salgs i Ålesund og omkringliggende kommuner. For noen av boligene og hyttene er byggingen begynt, mens andre er under planlegging. For mer informasjon om disse, følg linkene under eller ta kontakt.

Vi bistår deg gjerne med din hus- eller hyttedrøm!

Moderne hytte på Overøye

Hytten har sentral beliggende, på Overøye i Stordal kommune, midt mellom skitrekket og langrennsløypene. Den er et godt utgangspunkt for aktiviteter, og har ski-in og ski-out. Det er en moderne og arealeffektiv hytte til en fornuftig pris. Hytten er norskprodusert fra kvalitetsleverandøren Maxbo!
www.finn.no

Kvernhusvågen 2-mannsboliger salgstrinn 1

Kvernhusvågen ligger sentralt plassert i et veletablert boligområde. Prosjektet består av 12 bygninger med en miks av tomannsboliger og leiligheter i 4-mannsboliger. Det opparbeides lekeplass og grøntareal i midten - dette området vil bli et naturlig samlingssted for store og små, omkranset av husene og de private hagene.
For mer informasjon om ledige enheter se hjemmesiden til prosjektet: kvernhusvågen.no/
eller www.finn.no

Kvernhusvågen 4-mannsbolig salgstrinn 1

I salgstrinn 1 har vi fire leiligheter i 4-mannsbolig til salgs.
Bygningene er sørvestvendte og plassering av vinduer/dører er gjort slik at lys strømmer inn og skaper en god atmosfære i hjemmene.
Under utviklingen av boligprosjektet, ble det fokusert på å legge til rette for ett hyggelig naboskap. Her blir det et boligområde som vil passe for små og store familier, og i et område som inviterer til aktivitet
For mer informasjon om ledige enheter se hjemmesiden til prosjektet: kvernhusvågen.no/
eller www.finn.no

Korsneset - 2 ledig

På Korsneset, i Sula kommune, er det planlagt oppføring av en tomannsbolig i et populært og rolig boligområde. Boligene vil gå over to plan og har god høyde på stue/kjøkkendel og store vindusflater. Det blir utgang til flott overbygd terrasse med nydelig utsikt. I første etasje vil det være gang/hall med skyvedørsgarderobe, integrert garasje med adkomst direkte til bolig via vaskerom. Her blir også bad og to soverom, hvorav det ene har utgang til terrasse. I 2. etasje vil det være åpen kjøkkenløsning med spiseplass og en flott stue. Her er også et godt soverom og et bad.
www.finn.no

Utsikten - 1 ledig

I Fjordvegen 50, på Aursneset i Sykkylven, er det planlagt oppføring av en tomannsbolig i et populært boligområde. Boligene vil gå over tre plan, og har god innvendig høyde og store vindusflater. Det blir utgang til flott sørvestvendt terrasse med en storslått utsikt!I kjeller vil det være integrert garasje, sportsbod, teknisk rom og en romslig hall med skyvedørsgarderobe. I første etasje er det tre soverom, bad samt et separat gjestewc. I andre etasje er stor og luftig stue/ kjøkken. Herfra er det utgang til en stor terrasse med overbygd tak.
www.finn.no

Grebstadvegen - SOLGT

I Grebstadvegen 53 er det planlagt oppføring av en tomannsbolig i et populært boligområde. Boligene vil gå over to plan. I 2. etasje vil det være åpen kjøkkenløsning med spiseplass og en flott stue med god takhøyde og store vindusflater. Her er også et godt soverom og et bad. Det blir utgang til flott vestvendt terrasse med nydelig utsikt. I første etasje vil det være gang/hall, integrert garasje med adkomst direkte til bolig via vaskerom. Her er også bad og to soverom.

Kristiangarden - SOLGT

Kristiangarden på Sunde - Nye familieboliger med moderne og eksklusivt design. Prisgunstige og innholdsrike hus med integrert garasje og ikke minst nydelig utsikt.

Sandmyrveien - SOLGT

Godøya - Ny innholdsrik tomannsbolig med god standard og attraktiv beliggenhet. Leveres nøkkelferdig!
Eiendommen har attraktiv beliggenhet med meget gode solforhold og nydelig sjøutsikt, samt barnehage, skole, idrettsanlegg og dagligvarebutikk innen gangavstand, samt bussforbindelse like ved. Rett utenfor døra har du her dessuten flotte tur- og rekreasjonsområder både langs sjøen og på fjellet.